söndag, november 13, 2011

Inflyttningen påbörjad

Inflyttningen i Bråns fabrik & ateljéer har påbörjats. Allt är inte riktigt färdigt där än, men golvet i mitt rum är lagt så det går att börja sätta in saker och ordna där så smått.
Så idag har jag och Lars monterat upp min vävstol som nu har fått sitt eget hörn. Tyvärr är det svårt att fota rummet i sin helhet, blir för trånga vinklar för mitt objektiv.
Och som vanligt när man monterar ihop någonting så blev det lite delar över. Men som tur är inte några delar som jag inte vet var de hör hemma någonstans.
Lite dåligt kort då jag hade bråttom, men om man går ut på gården så ser man hem till oss på andra sidan älven. Vi bor i en lägenhet i det röda huset längst till höger av de tre likadana.

Finally the time is here to start moving into my new studio. The floor in my room was put in friday, and even though not everything is finished yet, I still haven´t got a window, I can start putting in things there and getting everything in order. Today me and Lars put together my weaving loom which my parents brought up to me a couple of weeks ago. Can hardly wait to get started weaving!

5 kommentarer:

Ingalill sa...

nu måste du skaffa båt!! =P

Lillemor Elfgren sa...

Tror jag hellre väntar tills älven fryser. Vet inte om båtar och jag är så kompatibla...

dessi9 sa...

Härligt med egen plats att hålla till på. Hoppas du vill ha besök för dit vill jag komma och titta när du kommit i ordning.

Lillemor Elfgren sa...

Dessi, det vill jag absolut! Min tanke är att det ska gå bra att komma dit och titta på och handla garn när jag är på plats och jag kommer kunna visa det bättre än hemma. Och kanske ha lite öppen ateljé och stickkafé ibland!

dessi9 sa...

Toppen! Hoppas att det slumpar sig så att det stämmer någon gång när jag är upp till Umeå. Det ser jag fram emot.