fredag, augusti 30, 2013

Returkassarna

Jag skrev tidigare i sommar om min tygbantning, men jag har aldrig visat upp något resultat. Men det har ju faktiskt blivit färdiga saker även om de flesta tygerna bara är tillskurna och inte klippta än.
Ett av de stora projekten var att sy returkassar. De är av precis samma modell som en vanlig plastpåse från affären, skillnaden är att de är sydda i återbrukat tyg. Jag är mer van att klippa dessa tyger i tunna remsor och väva mattor av dem, så det var ett sant nöje att arbeta i ett lite större format och sy av dem. Kassarna på bilden är bara en liten bråkdel av vad jag hann med, men de färger jag lagt upp i webbutiken där de går att köpa för 45 kronor styck. Den stora andelen kommer få följa med mig på marknader och mässor, bland annat till Syfestivalen.

3 kommentarer:

Birgit sa...

Fina kassar! Är dom fodrade dvs dubbla eller i enkelt tyg?

Lillemor Elfgren sa...

Birgit: jag syr de i enkelt tyg.

Vivi Båvner sa...

Hej!
Jag blir så glad över all kreativitet som flödar.

Jag skriver här för att berätta för dig om min bortskänkessida www.bjussa.se och att jag vill få fler att skänka sina prylar, tex. om man har överblivna produkter i sin webbutik eller så. Om du är intresserad, mejla mig. vivi@bjussa.se eller sprid info i dina kretsar. TACK!