fredag, december 30, 2011

Kardstation


Louet standard kardmaskin möter arbetsbänk från Jula. En lyckad kombination. Inte minst då arbetsbänken är ett par centimeter högre än ett vanligt bord är vilket min rygg och kropp tackar för. Jag är ju inte särskilt lång, 166cm, men tillräckligt för att ett vanligt köksbord blir för lågt om jag står och arbetar där länge. Hemma så använder jag mig av käcka små blå frigolitklossar som jag sätter under bordsbenen för att få upp de några extra centimeter. Ovärderligt när man ska klippa till saker.
Allt blir så mycket enklare med bra redskap och var sak på sin plats. Kardningen är redan påbörjad, en ny färg jag planerar att kalla Blue pearl. Men eftersom jag jobbar dagligen fram till 8 januari så hinns det inte med så mycket fiberier just nu.

Have built myself a carding station. Or built and built, I bought a work bench, put it together and put my Louet carding machine on it. But it really makes a difference! To have it at a good height that my back likes and not having to put it away all the time.

1 kommentar:

mamma sa...

vi skulle ha ett höj och sänkbart bord, synd att dom är så dyra