måndag, december 12, 2011

Ateljén tar form

Kört ett lass med prylar till Bråns fabrik och ateljéer idag. Marknadssaker, ull och lite smått och gott. Så nu kan jag äntligen börja stuva in där och ordna!
Det tog bara 10 år innan jag återigen har plats för trådbackarna jag köpte när jag var femton för att förvara garner i. Men nu har jag återtagit de från mamma för att förvara garn och ull i. Garderoben bredvid får jag låna av mina snälla hyresvärdar.
Likaså får jag låna delar av en gammal köksinredning som ingen behöver längre. Behändigt att jag verkligen kan fundera ut hur jag vill ha det och vad som kommer att vara praktiskt och inte behöver springa iväg och köpa saker som kanske inte är det bästa i längden.
Och bäst av allt, diskbänken är äntligen på plats! Som ni ser fattas det fortfarande små detaljer som vatten och rör, men att den sitter där på väggen gör att jag nu kan börja möblera och planera hur jag vill ha det.

Today I have been at my new studio starting a little with deciding how I want it to look, what furniture I need and where it should be placed. It will be a lot of work with that, and driving all my craft things and materials there. But eventually it will be great!

2 kommentarer:

MADE BY K sa...

Åå, så fint du verkar få det!!

mamma sa...

tack för lånet av backarna dom är väl använda