tisdag, december 27, 2011

Schnauzernissar och julstrumpor

Var iväg tillsammans med Lars och firade en snabbjul hemma hos mamma, pappa och syster i Långsele. Inget dramatiskt förutom att vi körde på ett rådjur när vi körde dit under fredag kväll. Men som tur var gick det bra, med bara lite plåt- och plastskador och ett rådjur som dog omedelbart. Det enda olyckliga är ju att jag hade bilen på verkstad förra veckan för att fixa med bromsarna. Och nu måste den dit igen för att få bort bucklor och byta ut plastdelar.

Julstrumporna går framåt, sakta men säkert. De har dock förvandlats från att vara tänka som nya strumpor som ska användas under julen till att bli strumpor som stickas under julen. Men det går ju lika bra det.


Och givetvis var världens sötaste lilla schnauzernisse Roger med och firade jul! Riktigt villig hade på sig tomteluvan tillräckligt länge för fotograferingen. Men sedan juldagen har jag arbetat på Västerbottens museum, vi är ju några som måste hålla öppet för alla julfirare också!
Have had a fast but good christmas. We went to my parents to celebrate and then home again on christmas day since I am working all days but new years eve. And I am still knitting on my christmas socks. But they have converted from being socks that should be worn on christmas til becoming socks that are being knitted in christmas.

1 kommentar:

mamma sa...

den hälen måste du lära mej. Strumpan blev snygg