fredag, december 16, 2011

Sista lasset

Nu ikväll ska det sista riktiga lasset till ateljén gå! Med färgarprylar och centrifugen, som dock var allt för tung för att jag skulle orka lyfta ut den och låta den vara med på fotot.
Det var länge sedan sist, men nu går det åter igen att se golvet i min skrubb hemma. Och den får återgå till att vara skrivbord och syplats istället för att i flera månader vara ull- och garnlager. Ska bli roligt att kunna komma igång med sömnaden igen. Även om en viss städning kommer behövas innan.
Har premiärjobbat i ateljén idag för övrigt. Ullsortering. Har fortfarande inte vatten där, bara avlopp, så tvätten fick jag ta här hemma. Men kan ställa torkställningarna i ateljén så slipper vi ha blöt ull överallt. Det är ju trots inte alla som uppskattar doften av blöt ull. Vet inte ens om jag vill ha den lukten i för stor utsträckning om jag kan slippa det.

Tonight we will take the last of the things to my new studio. And finally my small workspace at home can become a workspace again instead of a storage for wool and yarn. I don´t think I have seen the floor in there for months!

4 kommentarer:

mamma sa...

grattis till flytten

Båtbyggarhustrun sa...

Spännande. Lycka till!

Myran sa...

För länge sedan frågade du vad jag gjort av ullen jag fick av dig en gång i en rak - här: http://myransmemoarer.blogspot.com/2011/12/antligen.html kan du se någonting jag gjort av den i vart fall.

Lillemor sa...

Vad härligt att du fått en stor och bra ateljé!

Känns spännande att få komma dit!