söndag, juni 17, 2012

En vanlig söndag

En vanlig söndag då vi bara är hemma. Men jag kan fortfarande överväldigas över hur otroligt lyxigt det faktiskt kan kännas att få vara hemma en helg. Är ju van att jobba de flesta helger. Kommer ju bli så resten av sommaren, med rullande schema. Men till hösten så blir det annorlunda.
Dagen tillbringas hittills med att se på film, hinna med lite tv-serier på SVTplay, packa och posta ordrar (att vara ledig är ju ett relativt begrepp) och sticka givetvis. Stjärnrosvantar i jeansblått och vitt, höstens marknader är inte så långt borta trots allt.

An ordinary sunday and we are just home. But I can still feel how luxurious it can feel being able to be at home on a weekend. I am used to usually be working weekends. I will still be doing it this summer but in the autumn it will be different.
This day is spent watching some films and series, packing and sending of orders (that doesn´t count as work does it?) and knitting of course. Mittens in jeans blue and white, never to early to start knitting for the fall.

4 kommentarer:

Krickelina sa...

Snygga vantar, jeansblått och vitt är alltid bra tillsammans, tål att fundera på! Trevlig söndag!

Lillemor Elfgren sa...

Ja vissa färger funkar för det mesta och är alltid värda att återupprepa. Nästa blir nog jeansblått och marin, ska se om det inte åker upp en bild när de är påbörjade.

Loppans pyssel sa...

Tack för en trevligt stund i lördags! Barnen tyckte det var spännande med alla dina saker som de fick fingra på. Tror speciellt Leo tyckte det var skoj att få hjälpa dig väva! :)

Lillemor Elfgren sa...

Aha, så det var du! Är så ruskigt dålig att känna igen ansikten och personer från andra bloggar...
Hihi de ska värvas medan de är små! Vi kommer att ha lite vävteman på Gammlia i sommar också, en del bandvävning och så, ska försöka hojta till om det när det är aktuellt.