tisdag, september 20, 2011

Spinning in public

I lördags var det wwsip-day. Alltså internationella spinn offentligt dagen. Den firades i Göteborg där ett gäng lokala spinnare hade kallat till aktion i Nordstans köpcenter. Givetvis rykte vi ut, jag samt Anna och Veronica från Kravallslöjd.
Spinna är roligt, och allt ska testas! Kan rapportera att det är svårt att spinna samtidigt som man hoppar. Det är nästan precis lika svårt för den som fotar att försöka på skärpa på den hoppande personen.
Vi spinner väl inte riktigt som alla andra kan man säga. Toapapper spunnet på toaborstar. För mer bilder, och även en film på temat, kika in på Kravallslöjd.

This saturday was wwsip-day. World wide spinning in publi day. Since I wasn´t home I joined a spinning event in Gothenburg where some local spinners had decided to meet in a big central shopping mall. Together with Anna and Veronica, both active and creators of the site Kravallslöjd, we spun everything we could find in every way we could think of. Mostly toilet paper.

3 kommentarer:

dessi9 sa...

Kreativitet saknas inte. Självklart ska du vara med och sticka en kofta. Det gör inget om det inte är samma modell. Det handlar mest om att sticka tillsammans och att det är flerfärgsstckning.

Cecilia N sa...

Det här kan väl inte vara den enda bloggrapporten om wwsip i Gbg? Eller?

Jag har iaf börjat blogga (en post av två) om vår wwsip.

Lillemor Elfgren sa...

Cecilia: det ligger uppe en artikel på Kravallslöjd också.