måndag, december 31, 2012

Experimentlusta

Jag använder ibland nästan oförsvarligt mycket tid till att kika runt i olika bloggar för inspiration. Har ett gäng favoriter och en del andra som jag mest slumpmässigt halkar in på.
En favorit är Purlbee, som tillhör butiken Purl Soho i New York. De har som huvudfokus att visa förslag på vad man kan göra med de tyger och garner de har i butiken, men det är ju inget som hindrar att bli inspirerad av det även om jag inte har tillgång till deras butik. Deras stil är ganska avskalad men ändå väldigt färggrann.
Bild lånad från Purlbee.com
Min senaste förälskelse från deras blogg är den här, Pixie dust lap blanket.Så sitter nu här och är ruskigt sugen på att spinna ett riktigt tjockt fluffigt garn och sticka mig en filt. För visst är den läcker?

I have a lot of blogs I look at daily (almost too much!) for inspiration. One of my favorites is Purlbee.com, that belongs to the store Purl Soho in NewYork. And they have provided me with my latest crush, the pixie dust lap blanket. So all I want to do right now is spin a thick and really fluffy yarn and knit myself a blanket. I have no need for it, I just want it!

4 kommentarer:

Ingalill sa...

Vilken fin! En sån i bebisstorlek vore ju inte jättefel.. ;-)

Lillemor Elfgren sa...

Jaså? Vilken färg tror du bebis vill ha? Eller kanske som amningsfilt?

Huset på kullen sa...

Kanon mysigt. Önskar dig ett Gott Slut o ett GOTT NYTT 2013. Kramar Beijan

Lillemor Elfgren sa...

Tack detsamma Beijan!