tisdag, november 20, 2012

Efter helgen

För andra gången hade vi nu i helgen öppet hus i Brån 110 där jag har min ateljé. Och jag är lika förvånad den här gången också, tänk att folk kommer för att hälsa på oss och se vad vi gör!
 Jag tog mängder med bilder men nu när jag lade in de i datorn visade de sig vara eländigt dåliga. Men det var meningen att de skulle visa keramik, mitt uppdukade bord med vantar, konst, och inte minst småjäntor som "terroriserade" mig och till slut fann ro mitt på mitt golv tillsammans med två lådor pärlor.
Och eftersom vi hade julklappstema hade vi till och med ett inslagningsbord inne i Stinas rum.
Stina är konstnär och visade sina tavlor i stort och smått format under helgen. Hon använder sig inte av någon skarp färgskala, ibland är de nästan dystra och deprimerande, men jag tycker om dem. Kanske det är därför hon har sin återbruksslöjd med galna cykelslangsmonster som motvikt?
Själv fortsätter jag projekt viggvantar. Har nu stickat fem par på raken i färgskalan ovan och går nu över till rosa. Räknar med att få byta färg och mönster i slutet av veckan. Som tur är gillar jag att leka med skarpa färger.

We had an open house at Brån 110 where I have my studio this weekend. I am so surprised every time that people come to see what we work with. Thank you!

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Det är härligt med färg så här års, särskilt när det är så grått som i år... Viggvantarna är riktiga glad-vantar!

Lillemor Elfgren sa...

Visst är de! Ska fota hela högen bara jag har fästat trådarna. Lär mig aldrig utan sparar alltid tills det är massor som ska fästas.