fredag, januari 28, 2011

Mer sömnad

Ja den uppmärksamme har kanske börjat ana att jag ämnar att bildbomba här i bloggen varje dag nu? Men vad är det väl för mening att ta en massa bilder på det jag gör om jag inte visar upp dem?
Det här har varit en sån där vansinnig mötesvecka. Ja, inte fylld av vansinniga möten utan snarare vansinnigt mycket möten. Av någon märklig anledning verkar de ha en benägenhet att klumpa ihop sig. Ibland går det veckor utan ett enda styrelsemöte eller andra kvälls- eller dagsmöten, men helt plötsligt är de där, alla på en och samma vecka.
Men, försöker klämma in lite slöjd, lite inspirationssurfning och lite uppdateringar där emellan. Efter att i tre dagar brottats med en kasse näsduksfodral har jag i alla fall äntligen gått igenom, fotat och lagt upp dem. Allt ifrån kor till lite stilrenare höstlöv. Och är väl lika bra att jag lägger ut länken till webbutiken när jag ändå håller på. Näsduksfodralen kostar 30 kronor styck och hittas här.
Nu till nästa kasse, den med stickat som det ska fästas trådar på innan det ska fotas. Tror jag blir eremit nästa vecka och gömmer mig för alla möten så jag hinner slöjda lite!

Too many meetings, to plan, to get information and, well, about everything in between. There doesn´t seem to be enough time this week to do everything I want and need to do. Perhaps I should become an hermit next week, sit alone at home and do nothing but crafts?

2 kommentarer:

Jessica sa...

Du får komma hit och fika och slöjda, så kan vi inspireras tillsammans!

Birgitta sa...

Så fina små etuier du sytt och dina rosa vantar är så fina.
Kram birgitta