tisdag, januari 18, 2011

Kan det bli för mycket?

Ja, förstår om många tror att "jaha. nu kommer hon att tjata igen om att det aldrig kan bli för mycket ull!" Men nej, det var inte det jag tänkte skriva, att det aldrig kan bli för mycket ull är väl en självklarhet alla känner till?
Nu handlar det om färg! Halkade just in på ett facebook-stickkafé med tema färg! Och lyckligtvis så är jag inne i en ytterst färgglad period just nu även om det inte syns i min stickning. Håller nämligen på att tesa och förbereda några kilo ull i blandade färger i avsikt att spinna upp lite större kvantiteter. Kvällens arbete är det ovan, en blandning av lila, turkos och orange, lite lagom giftig men blir nog underbart självlysande när garnet blir färdigt. Så den stora frågan just nu är om det ska bli entrådigt eller tvåtrådigt garn.

Can there ever be enough color? My friend Tove would probably say never, everything should look like a rainbow!
Half an hour ago I stumbled on a facebook knitting café with the theme color. Luckily it suits me perfectly, since I for the moment are working with some very colorful wool as seen above. Now the big question is, should I turn this wool into a single or a -ply?

2 kommentarer:

Kamfjord sa...

Jag håller absolut med, det kan aldrig bli för mycket ull. Själv har jag ett helt hav ^^

Hippyhoppan sa...

Du har rätt! DEt kan inte bli för mycket Färg! ;-)