torsdag, maj 06, 2010

Scrapbooking...

.. är ju inte vad jag huvudsakligen håller på med. Har varit tvungen att inse mina begränsningar när det gäller tid och håller mig till lite sporadiskt kortmakeri. men jag gör mitt bästa att propagera för scrapbooking som en form av den nya slöjden. Kreativt skapande,men i en helt annan form än den traditionella slöjden, vilket gör att den får mycket lägre status. Lite som virkningen en gång i tiden!
Min syster däremot, hon har alltid fått prova på slöjdande hemma precis som jag, men aldrig fallit huvudstupa in i skapandet förrän hon upptäckte scrapbooking! Och nu är hon fast. Layouten ovan har jag snott från hennes blogg, där hon skrivit och scrappat om resan till Florida hon gjorde för några veckor sedan.
Hon har även hon en egen webbutik där hon säljer scrapbookingmaterial. Nämligen www.scrapoholic.se, ett ytterst passande företagsnamn måste jag säga! Så kika gärna in även där, och låt dig förtrollas av alla färger, mönster och material!

2 kommentarer:

Sissel sa...

Heia.
Herlig bilde, og mye fint på bloggen din, selger du noe av garnet du har. Skulle gjerne hatt "Rabarbra" hvis du selger :-)
Skall til Runeåberg i starten av August.
Klem fra Sissel

Lillemor sa...

Hej!
jo jag säljer av mina garner. Ska se till att mamma har lite av de hemma när du kommer så får du känna och klämma!