måndag, augusti 27, 2007

jag finns här nånstans!

Jag är bara för dålig på att skriva här och uppdatera. Har bland annat jobbat en hel del som stugvärd på Gammlia, Umeå, även om det jobbet är över nu. Så för tillfället så (överraskning!) stickar jag, söker jobb, pysselsurfar och stickar ännu mer. Föga överraskande mest vantar, har haft en bra sommar vantförsäljningsmässigt så det är bara att sticka så stickorna glöder!

Det är jag till höger i mina arbetskläder. Inte varje dag man får gå omkring och känna sig dekorativ på arbetet! Ett tillfälle då jag faktiskt inte stickade utan agerade sticklärare. (tänka sig, ett jobb där man uppmuntrades att sitta och sticka och sysselsätta sig med hantverk och handarbete!) Det behöver väl knappast påpekas att jag stormtrivdes, den ultimata kombinationen av mina absolut största intressen, historia och hantverk.


Men sommaren har även varit mattvävning precis som vanligt. Inte riktigt lika mycket som brukar vara fallet men tillräckligt för att dämpa värsta mattvävsuget. Lite smakprov på vad jag gjorde kanske skulle sitta fint?


Så, nu tror jag det får räcka med skrivandet för stunden. Men ska se till att skärpa mig och skriva lite oftare, ligger definitivt efter när jag redovisar vad jag gjorde i mitten av juli i slutet av augusti.

2 kommentarer:

Pia sa...

Vilka härliga vävbilder och vad fin du är. Jag har inte hittat volangmuddar på nätet men du kan säkert låna boken "Dikt i maskor" av Solveig hisdal på biblioteket. Förresten nu kom jag på att jag nog har sett mönstret antingen på Hemmets Journals eller ICA-kurirens hemsida. Googla dig fram.
Eller maila mig så kan jag hjälpa dig.
Lycka till!

blåggdama sa...

Ja, men det er ikke lett å se ;)
Godt å se at du kommer med innlegg fra tid til annen i hvert fall. Følger med deg videre :D