måndag, januari 15, 2007

Det nya årets alster

Är absolut på tiden att jag börjar visa upp vad jag gjort hitills i år. Det brukar vara en massa prat om man ska ge nyårslöften eller inte men jag brukar aldrig hålla på med det. Men om jag skulle ha gett ett, kanske vore då att uppdatera och sköta min blogg bättre ett lämpligt sådant?

Här kommer då av de vantar jag stickat än så länge i år. Har inte tillkommit några nya mönster än, jag har mest jobbat med att försöka sticka upp det lilla garn jag har haft kvar. Men nu har ett stort garnpaket anlänt så nu är det fritt fram med vilka färger som helst!

Alla de stora vantarna är vad jag kallar en normal damstorlek, det vill säga de brukar passa de allra flesta. De kostar 140 kronor paret. De små vantarna med hjärtana kostar 80 kronor och är i storlek ca 1-3 år.


Har också tagit betydligt bättre och mer detaljerade bilder på näsduksfodralen.

Näsduksfodralen kostar 30 kronor styck. Jag har fler mönster och färger också, det varierar över tiden vilka sorter jag har för tillfället.

Så varsågod Ann tänkte att det är bättre om du själv får möjlighet att välja!

1 kommentar:

Annelie sa...

Åh vad underbart snygga vantar!! Har du hunnit sticka så många redan I ÅR? Jag skulle inte ens hinna färdigt med ett par innan vintern är slut..