lördag, maj 06, 2017

Ny logga!

Ja titta, jag har bytt logga för Limmo design!
Det här är något jag tänkt på i flera år, att få anlita någon som jobbar med grafisk design och få en riktig logga och allt som hör där till. Att få ett samlat genomtänkt utseende. Jag har gjort det bästa jag kunnat på egen hand men det blir ju inte riktigt detsamma om man inte alltid vet vad man gör och dels inte riktigt har tillräckligt med tid eller intresse att lägga på det. För trots allt, jag är handfärgare och textilare, jag älskar färger och mönster, men rita är inte min starka sida vare sig med penna eller dator.
Jag tittade runt ett tag efter en lämplig person att anlita men kom hela tiden till till Kajsa Form och jag gillade hennes stil. Att hon dessutom bor i Umeå och ursrpungligen är uppvuxen bara några kilometer från där jag bor gör ju inte saken sämre, det är ju alltid roligare att anlita någon lokal och det gör det ju ännu lättare att kommunicera.
Efter lite vändor fram och tillbaka har jag nu en ny logga och jag är så peppad! Med stickor, garn och ja är det kurbits eller ulltussar? Ja det får du avgöra själv. Så den kommer att dyka upp både på hemsida och garnbanderoller framöver, även om det givetvis blir en övergångsperiod så här i början. Och ännu mer tejpande!

Inga kommentarer: