fredag, augusti 14, 2015

Fixeringar


Kanske är det en del av en ständigt pågående process. Med jämna mellanrum, eller någorlunda ojämna, kan jag bli fullkomligt fixerad vid ett material, en teknik eller tanken på att prova att skapa något speciellt. Det kan vara något jag sett, hört, läst om eller en idé som uppkommit i mitt huvud, ofta sent på kvällen. För är det inte alltid alldeles för sent på kvällen de mest briljanta idéerna som måste genomföras nu, nu nu! kommer? Alternativt under perioder då det finns alldeles för mycket annat, ofta viktigt och jobbigt, som borde och måste genomföras.
Som du nog anat är jag i en sådan period just nu. Det pågående fixeringen är löv. Former, färger, strukturer och vad jag kan göra med dem. Trycka, färga och allt annat. Ovan är just ett sånt där sent på kvällen projekt. 
Så beroende hur länge den perioden håller i sig misstänker jag att en del lövrelaterade projekt kommer att dyka upp på såväl facebook, instagram och här på den ganska tysta bloggen.

1 kommentar:

Snögumman sa...

Men om en sån period infaller då man har mycket annat omkring sig, kan det då inte vara för att då behöver man verkligen en paus? Tänker att kroppen känner det, och ger oss en anledning som vi helt enkelt inte kan stå emot. Då får kroppen både en paus och lite extra energi.