torsdag, mars 13, 2014

I valet och koft-kvalet

Först ut var nog Sinnesaujacke från Ann Myhre, pinnehobby.blogspot.com. Den har länge funnits på min önskelista, nu även i min hög med mönster jag köpt och skrivit ut. Ann och jag började blogga om stickning vid ungefär samma tid 2006 och jag stötte tidigt på hennes blogg och har följt henne sen dess.

Sedan var det koftan Emelie designad av Elin Berglund som påverkade min världsbild. Liten, nätt, drar nästan inget garn alls. Wops fanns den i mappen med utskrivna mönster. Ännu inte stickad men jag är fortfarande sugen. Kanske gör den lite längre än midjekort dock. Bara jag kunde bestämma vilken färg!

För en månad sedan stod jag på Syfestivalen och efter att i tre dagar gått förbi Solkustens spinnverkstad kunde jag inte motstå, mönster och garn till Lilla koftan My fick följa med mig hem. Garnet ligger fortfarande onystat i sin påse, men jag klappar lite på det då och då.
Senast igår så hamnade jag igen i det läge då jag ville belöna mig själv och hamnade slösurfandes runt efter koftor. Vips så blev även Featherweight cardigan av Hanna Fettig, Knitbot, en del av min mönstersamling.
Så, vilken kofta blir det? Jag har ännu inte kunnat bestämma mig. Kanske måste jag köpa hem ytterligare några mönster till först. Kanske blir det ingen alls. För gillar jag egentligen att bära koftor ens? Ack detta koft-kval!

3 kommentarer:

Catja sa...

Är ju så lätt att bara samla på sig mönster efter mönster. Jag har väl ungefär samlat tre-fyra livstider med projekt jag vill göra. Hoppas jag föds på nytt! :D

Maja sa...

Akk, så vanskelig å velge, men det er fine kofter alle sammen. Jeg samler også mønster, men mest i library i Ravelry. Problemet mitt er at jeg også kjøper garn til prosjekt jeg vil strikke, men så går tiden og både garn og mønster ligger og venter...og venter...

Anonym sa...

I'm not ѕure why but this weЬlog is loɑding incredibly slow for me.
Is anyone else havіng this problem or is it a problеm
on my end? I'll check back later and see if the problem
still exists.

Also viѕit my web site :: zumba workout ()