lördag, augusti 15, 2009

Mer bilder och nya garner

Får inte glömma bort, har ju fått min nya spinnrock nu! En Louet S10 dubbeltrampad. Har tyvärr inte hunnit ta kort på den ännu, men istället har jag spunnit desto mer!

Det första garnet är ett som jag valt att kalla åskmoln. Har planerat för det har garnet i flera veckor, men ville inte spinna det förrän jag hade fått den nya spinnrocken. Och mycket riktigt, att ha bra redskap gör sådan skillnad!
Spunnit det av ull jag köpte av ullcentrum på syfestivalen i november. Två olika blågrå nyanser som jag kardade ihop och sen stoppade lite glitter i. Entrådigt, 74g 192m. Har inte en aning om vad jag ska göra av det, skulle vara roligt att kanske göra någon liten spetshalsduk. Eller så behåller jag det bara för att klappa på!
Sedan till det andra. Båda härvorna nedan är från samma projekt, det blev bara så mycket så jag fick dela upp det. Fick köpa färgade ullockar från en bekant med får. Kardade de sedan för hand, och spann ett entrådigt garn i alla färgerna! Tänkte sticka mig en sjal av det, eventuellt en Swallowtail som jag varit sugen på länge, men har inte bestämt mig riktigt ännu. Får bli någon gång i september, har lite för mycket att göra just nu för att påbörja en sjal.
215g 635m.

2 kommentarer:

Ingalill sa...

Va fint det blir! gillar det nedersta garnet bäst!

Hana_Caena sa...

wow.. vilka häftiga färger. så underbart att kunna göra eget.
någon dag ska ja ha får, eventuellt angorakaniner...