onsdag, mars 04, 2009

Hoho!

Den är färdig, min underbara uggletröja!
Eller den var färdig för två dagar sen, då jag efter att ha köpt knappar för en svindlande summa jag helst inte vill tänka på använde en ansenlig portion av min tid för att sy fast samtliga 36 knappar till ögonen.
Stickade den i ett av originalgarnen, Rowan cocoon. Det var knappast gratis eller ens billigt, men helt underbart både att sticka i och bära, så det rekommenderar jag verkligen! Mönstret ligger ute gratis på den här länken.
Ursäkta för det dåliga fotot, ensam hemm i kombination med en spegel som uppenbarligen verkar vara smutsig gav detta föga spännande resultat.När jag ändå skriver så är det lika bra att passa på att visa upp de här pulsvärmarna. Har lyckats extra bra med mina senaste projekt måste jag säga! mönster som jag haft ett tag, men vågade mig äntligen på att sticka det i flera olika gråtoner.

7 kommentarer:

Hanne sa...

Nydelig - både trøyen og pulsvarmerne!

Habitata sa...

Godt å se at du har fått genseren ferdig! Jeg har nettopp starta på den og gleder meg til uglene dukker opp! Lekker blogg du har. Her var det mye fint. Tror jeg legger en link til deg i bloggen min!

Anita K sa...

Så fint den genseren satt på deg, den ble superfin.

HobbyMegHer sa...

Hei!
Så flott uglegenseren ble! Jeg har også lyst på den, gitt...
Pulvarmerne ble også fine. Flott fargeskift. :0)

Lillesnuppa sa...

Flott uglegenser og pulsvarmerne var bare kjempedigg! Ang mønster på lua Edna Rose så anbefaler jeg at du søker inne på hobbyboden. Den var med i luealongen i fjor. Der vil du finne den. Jeg har mistet linken dessverre. Ha ei fin helg.

Pia sa...

Så underbara halvvantar och uggletröjan är jag så kär i,vill ha en själv. Men just nu har jag för mycket på gång för att börja på den också. Ska du sätta på ögon också? Ha en trevlig kväll!

Hana_Caena sa...

tröjan verkar skitsnygg!..
självklart pulsvärmarna också..