onsdag, november 12, 2008

Shoppingöverdos?

Ja, kanhända en smula. Men vem kan motstå när man får tillbringa en hel lördag på Syfestivalen i Kista? Till mitt försvar så räknas Vännäs kommun till glesbygd. Visserligen har jag bara 2,5 mil till Umeå men det är inte en stad som är känd för ett överflöd när det gäller utbudet på textilt material.Ovan, allt godis som fick följa med hem! Vet inte om jag vågar räkna upp allt... Men det blev ett antal garnnystan, mest en massa roliga effektgarner jag inte sett tidigare, 100 g merino och 200g annan ull jag ska spinna av, lite linnetyg, en bunt med böcker och sömnadsbeskrivningar och ett helt gäng roliga lapptäckstyger som ska bli näsduksfodral, väskor och annat skoj. Samt några stämplar och en stämpelrengöring.

Det var tidvis rätt trångt, men ack så roligt! Och vilken inspiration! Behöver jag säga att mitt huvud hållit på att sprängas av alla nya idéer som finns där inne nu? Men får skärpa mig lite och försöka sticka på någorlunda ändå, snart dags för julmarknaderna!

2 kommentarer:

Myran sa...

Nej, jag har inte hunnit. Det är fullt upp inför medicinarspexet nästa vecka nu! Men sen så (ullen ligger i vardagsrummet och lockar på mig!)

*kram*

Carina sa...

Hade dom knyppling? Jag skulle så gärna vilja ta upp mitt knypplande igen. Men det finns inga alls aktiviteter på det området här i Halmstad