tisdag, december 11, 2007

Marknadshelg, röstbortfall och försäljningsställen

Helgens julmarknad på Gammlia gick mycket bra! Mamma och pappa kom hit och hjälpte mig, de passade bordet medan jag jobbade inne i museets reception. Men nackdelen med den trevliga helgen, nu har min röst totalt försvunnit. En halvförkylning i kombination med för mycket pratande och ansträngning gör att jag för tillfället är kraxigare än en kråka och knappt får fram ett ljud.
Men garninköp blev det. Tre nystan melerat pälsgarn i rosa, grönt och blått (ett av varje färg) Tyvärr inga bilder på de just nu, orken för att börja greja med kameran finns inte för tillfället.

Så nu är årets julmarknader avklarade, blev inte så många(bara 2) men det är alldeles tillräckligt eftersom jag har vantar ute för försäljning lite överallt.

Hugs and bugs i Salt Lake City USA. Ett par tjejer ifrån Umeå som exporterar svenskt hantverk till ovan nämnda butik och där mina vantar är en del av deras sortiment.

Museibutiken på Länsmuseet i Umeå, Gammlia, där mina vantar finns åtminstone december ut.

Slöjdarnas hus här utanför Vännäsby som har öppet 1-23 december och där jag återigen har både vantar och en del annat såsom trasmattor.

Livet är bra trevligt ibland! Nu ska jag ta och sätta mig och fortsätta vila halsen och hoppas att rösten återvänder snart, och ta och sticka ett par spindelvantar i mörkgrått och knallrosa(beställning). Måste komma ihåg att fota och lägga ut bilden på dem när de är färdiga...

1 kommentar:

Pia sa...

God Jul önskar jag Dig!