tisdag, december 05, 2006

Papper och gamla julsynder

Har fullt upp med att försöka hinna med att få ihop ännu lite mer till julmarknaderna. Till helgen ska jag klara av tre marknader, totalt fyra marknadsdagar på två dagar. Hur går det till?

Mamma och pappa står på en marknad på Norra Berget i Sundsvall som är lördag och söndag. Själv åker jag hem och står på en marknad i Ramsele (utomhus, burr!) på lördagen och en i Graninge på söndagen. För att sedan på söndag kväll åka tillbaka upp till Umeå. Ingen stress, ingen press! *ler*


Hade en marknad förra helgen, hemma i Långsele på en idrottshall. Åkte dock inte hem, mamma fick stå på den. Gick rätt skapligt, sålde både vantar, mattor och några julkort!
Saknar att inte kunna stå på alla julmarknader, men det är lite långt och blir så dyrt att åka varje helg. Tur att jag har en snäll mamma!

Mycket tid har gått åt på sistone till papperspyssel, det känns så nytt, spännande och kravlöst jämfört med mycket av det textila jag gör. Även om jag älskar textilhantverk kan det bli lite mycket ibland av ren produktion, jag måste trots allt ha ett visst sortiment och lager ständigt.ett exempel på de julkort som jag gjort i helgen...

Det finns så otroligt mycket pyssel och hantverk som drar! Kunde inte motstå att leka lite med pärlor i lördags, gjorde några örhängen, två par i svart silver och rött, varav syster liten fick ett, och ett par i guld och grönt med ett par trollsländehängen jag haft liggande i över ett år.Är otroligt nöjd med de här, använder faktiskt mina till och med! Jag som bara brukar ha ett par släta silverringar i öronen.

Väntar på pärlbeställningar, de borde verkligen komma nu! Har planerat att göra några pärlörhängen med änglar och ta med i helgen. Tar jag på mig för mycket jobb? Nä inte alls!


Givetvis har det blivit en del stickat, det blir det ju alltid. Sitter för tillfället vid fel dator så har inga bilder, men det kommer på mina senaste vantar.

Under tiden en gammal julsynd, muddar jag stickade till förra julen.

1 kommentar:

Cathrine J. sa...

Sitter vid mammas dator och kikar runt på din sida...
I mina öron sitter Julörhängena mina...Som du gjort..*Äskar dem..*
God Fortsättning