torsdag, december 10, 2015

På gång!

Ja det känns som om jag verkligen är på gång nu! Har varit tyst här i bloggen ett tag men nu har jag så mycket roligt framöver och börjar känna mig inspirerad att skriva även här igen, inte bara på instagram där jag varit mest aktiv det senaste året.
Många har inte trott det, men förutom mitt företag har jag dessutom jobbat heltid med ett annat jobb de senaste åren. Vilket gjort mig ständigt frustrerad att inte kunna ägna mig åt och utveckla mina idéer och visioner om mitt företag och mitt egna skapande. Men nu efter nyår kommer jag äntligen att få mer tid, då jag går ner till 60% i mitt andra jobb vilket ger mer tid åt det jag tycker är allra roligast, nämligen textil i alla dess former.
Min förhoppning är att jag kommer kunna ha mer regelbundet öppet i min ateljé, inte bara stickkaféerna första måndagen i månaden. Det kommer även bli lättare att höra av sig och komma på besök. Jag kommer även kunna erbjuda mer kurser, workshops och annat, både för spontanbesökare och bokade grupper. Och kunna åka ut och visa, föreläsa och lära ut mer än jag gör nu.

Och redan nu har jag så mycket roligt inplanerat! Den kommande helgen är jag på Pilgatans julmarknad i Umeå på lördag, och på söndag är alla som vill välkomna till min ateljé för julpyssel och stickning! Det kräver ingen föranmälan, jag kommer ta 50 kronor för fika och material för julpyssel. Tänkte mig ordna för paketpyssel bland annat, så den som vill göra något annat än sticka kan göra egna julklappsetiketter, prydnader och inslagningar.
Efter nyår blir det nybörjarkurs i att spinna, en spinnträff och en hel del annat.
Gissa om jag är peppad!

Inga kommentarer: