fredag, juni 17, 2011

Fiberfestivalen 2011


Det har tagit tid, jag vet. Önskar att allt hade varit klart för över en månad sedan men ibland vill inte livet och alla andra faktorer som man vill. Men strunt i det!

Årets Fiberfestival går liksom tidigare år av stapeln första helgen i oktober, närmare bestämt 1-2 oktober. I år kommer mässan att vara på Musikens hus i Vännäsby. Du når enkelt lokalen från E12 och det är även lätt att ta sig dit med buss från Umeå eller inlandet. Och givetvis finns det gott om parkeringar! Och ett kafé som har öppet hela helgen med hembakat fika och enklare mat.
Årets utställare är ännu inte färdiga, vi jobbar för fullt just nu med att börja få ut inbjudningarna. Men vi hoppas att liksom tidigare år kunna bjuda på ett spännande utbud av allt som hör textila fibrer till, såsom garn, ull, kursverksamhet och redskap.
Den nya lokalen är större och kommer också att ge möjlighet till mer kurser och workshops.
Arrangörer är Limmo-design och Forsbacka ull. Har du frågor eller är intresserad av att medverka som utställare, hör av dig till info@limmo-design.se.

6 kommentarer:

Anonym sa...

bra borjan

Maret sa...

Takk for koselig hilsen..
Spennende blogg du har, jeg har kikket nedover på alle innleggene..

Ha en fin helg.

dessi9 sa...

Jag ska försöka besöka Umeå den helgen i år och skulle då gärna besöka Festivalen. Finns det ett färdigt program att hitta någonstans?

Lillemor Elfgren sa...

Dessi: Inget program än, vi jobbar med att få ut inbjudningarna till alla utställare just nu. Men om det går enligt planerna ska det finnas allt ifrån föreläsningar till praktiska workshops

Saras pyssel sa...

Spännande, det är uppskrivet i kalendern nu!

frökenvinter sa...

FIBER! FIBER! FIBER!