onsdag, februari 07, 2007

Anti-lurking kampanj

Hittade det här märket på Lille Blås blogg den är ju bara så förtjusande att den måste få vara med!


Lurking är för de som inte vet när man smyger runt på bloggar och forum utan att skriva någon hälsning utan man bara läser. Själv är jag också expert på det men ska nog ta och försöka bättra mig!

4 kommentarer:

LilleBlå sa...

Så flott at du tok med deg den lille anti-lurkeren!
Og ettersom du la igjen en kommentar hos meg, fant jeg jo DIN blogg! Du store så flotte vanter du lager! Kommer helt sikkert igjen! Ha en flott helg. :-)

Liisa sa...

Hehe, här kommer mästerlurkaren... Hejhej! Jag gillar dina vantar! Och knöligt garn under sängen är bättre än inget garn, min har bara nyss kommit ut ur garderoberna...
Och så tycker jag att du gör annat fint pyssel, särskilt krya-på-dig-kortet gillade jag!
Fortsätt blogga, så ska jag försöka låta bli att lurka... ;)

Matilda sa...

Heh, jag tar det som ett tecken att jag borde kommentera. Det är visserligen mitt första besök på din blogg, men jag såg att det stod museologi på din profil, och det är vad jag tänkt ta min examen i, så... :-)

(Hittade din blogg genom forum.pyssel.net - är inte aktiverad medlem där än men kommer att ha användarnamnet genmaicha)

Jorun sa...

Jag ska erkänna att det är första gången jag är här, jag sitter hemma och hostar och dricker tiumjante med honung och betar av bloggar från nordiska stickringen. Jag har varit dålig på att uppdatera min stickblogg på senaste tiden, men försöker skärpa mig. Stickar gör jag däremot mest hela tiden.