onsdag, oktober 04, 2006

Sålda vantar, skadad tass och cayennepeppar

Sålde två par vantar igår! *småstudsar* En i min klass som var nyfiken och ville att jag skulle ta med de jag hade stickat så hon fick se, slutade med att hon köpte ett par och ytterligare en i klassen ett annat. Wiee!! pengar till träningskort kanske så snart gymmet i Vännäsby öppnar?

Glad i hågen traskade jag hem, för att mötas av en nedstämd liten schnauzer. På något sätt har Roger skadat en framtass, en trampdyna har spruckit rakt av. Har ingen aning om han kan ha gjort illa sig på nåt när jag gick ut med honom innan jag gick på universitetet. Men jag märkte ingenting när jag gick hemifrån. Alternativt har han skadat sig på något på mitt rum, men fattar itne vad det kan vara, har ingenting vasst han kan ha kommit åt. Eller så har den spontanspruckit kanske?


Hur som helst, försökte få tag i en veterinär för att få råd om vad jag skulle kunna smörja in tassen med. Lyckades inte hitta en som gick att nå på telefon förrän i morse. Svaret, idomin, tur det inte var nåt mräkvärdigare. Så på med idomin, kompressdelen från ett plåster, virade runt med gasbinda och avslutade med sårtejp. Och för att den lille vännen inte ska bita bort det strödde jag på cayennepeppar. Elakt kanske? Men det fungerar, än så länge går han runt med sin paketerade tass och verkar lite nedstämd över att han har ont.

1 kommentar:

Samara sa...

Jamen lilla stackaren då, så ont det ska göra i tassen,hoppas han blir bra snart.